Välkommen hit!

Hej på er!!!
Ja nu har vi startat en blogg tillsammans, vilket ska bli kul. Vi får se vart detta kommer leda, men det kommer bli mycket spännande.
 
Vi som har skapat bloggen heter Viktoria Shadowhunter och Feya Hayhill. Star Stable är något av en favorit för oss båda sedan vi fick hem Starshine Legacy i brevlådorna ifrån Pollux hästbokklubb* i början av 2000-talet.
Bloggnamnet blev till genom lite övertalan ifrån Viktorias sida då hon kombinerade bådas efternamn i Star Stable, där av namnet HayShadow. Feya var från början lite skeptisk men vande sig vi tanken.
 
Vi är två knasbollar, där Feya är den som är sprallig medans Viktoria är mer stillsam, men vi kompleterar varandra på ett bra sätt. Att driva och skoja med varandra är vår specialitet.  
 
*Pollux hästbokklubb heter idag Penny & friends. 
 
 






Stalker?

Namn:


E-postadress:


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Jag ses ofta i fullfräs när jag levlar någon ny häst i stallet. Men kan även mysa runt med någon av mina favorit hästar. Mitt spelande började någon gång under maj månad 2016 då jag såg Thomas Sekelius Star Stable video.

  • En sprallig och ironisk SSO-spelare som ofta fastnar i träd och stockar, men som älskar fart och fräs. 11 november 2015 tog jag spelet på allvar än första gången sen jag registrerade mitt första konto.
  • Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo